J.J.M. Groenendaal Jachtbetimmeringen

Home/Klantverhalen/J.J.M. Groenendaal Jachtbetimmeringen

J.J.M. Groenendaal Jachtbetimmeringen

Gesprekspartner en functie

Jan Groenendaal, Eigenaar

Jaar van oprichting

1987

Type bedrijf

Jachtbetimmeringen

Personeel

Geen

Elke maand gaat Worldwood in gesprek met een klant, deze maand met Jan Groenendaal, eigenaar van J.J.M. Groenendaal Jachtbetimmeringen.

“Voorafgaand aan het ondernemerschap heb ik ongeveer 20 jaar gewerkt bij Trintella (voorheen Anne Wever) in Den Bosch. Vanuit daar ben ik voor mezelf begonnen in Kerkdriel. Polaris, een scheepswerf in Kerkdriel, vroeg mij om in eigen beheer boten voor hen te betimmeren. Dit is de start geweest van J.J.M. Groenendaal Jachtbetimmeringen. In de tijd dat ik voor Polaris boten betimmerde had ik personeel in dienst. De veel voorkomende types waar wij aan werkten zijn de Polaris Beta, Manta, Hooveld en Enduro.

Inmiddels heb ik de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en bouw ik mijn werkzaamheden geleidelijk af. Momenteel voer ik veel werkzaamheden uit voor de bedrijven Van Gent Watersport en H&B Jachtservice, denk hierbij aan interieurbetimmeringen zoals veranderingen van badkamers, keukens, slaapkamers, etc. Naast de eerdergenoemde werkzaamheden ben ik gespecialiseerd in teakdekken, als ambachtelijke vakman doe ik alleen maar teakdekken en werk niet met kunststoffen.

J.J.M. Groenendaal Jachtbetimmeringen is gevestigd aan de Zandstraat 20a in Kerkdriel. Uit de drie havens komt veel particulier werk voort, zo’n 50 à 60 vaste klanten weten goed de weg te vinden naar mijn bedrijf.

Sinds ik voor mezelf ben begonnen ben ik klant bij Worldwood, inmiddels dus al zo’n 30 jaar. Vanuit mijn eerdere werkgever kende ik Worldwood, de vertegenwoordigers en hun kwaliteit. De keuze voor een leverancier van massief teakhout was dus niet zo moeilijk. De producten zoals dekdelen en lijfhouten zijn gewoon goed, dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven.”