Iedere maand gaat Worldwood met een klant in gesprek. Deze maand is dat Visser Jachtbouw in Workum.

Luxe jachtbetimmering is onze specialiteit. De afgelopen jaren heeft Visser Jachtbouw uit Workum zich ontwikkeld tot een allround expert op dit gebied. Onze meubelmakers zijn vakmensen die, door de jarenlange werkervaring en passie voor het werk, dagelijks kwaliteit leveren. Elk onderdeel is uniek en naast het handwerk dat hierbij komt kijken is de 3D CNC frees een steeds belangrijker onderdeel.

Van 2D vormen tot complexe 3D figuren, zo’n beetje elke opdracht kan worden uitgevoerd. Door middel van onze 3D scanner zijn wij tevens in staat om bestaande vormen te digitaliseren om vervolgens in hout na te frezen. Naast de luxe jachtbetimmering biedt dit ook mogelijkheden op vele andere werkterreinen.

Om onze klanten de hoogste kwaliteit te kunnen leveren zijn onze leveranciers zeer belangrijk. Worldwood is voor ons al jaren een betrouwbare partner!