Predeck BV

Home/Klantverhalen/Predeck BV

Predeck BV

Iedere maand gaat Worldwood met een klant in gesprek. Deze maand is dat Pre-Deck.

Pre-Deck BV is specialist in het produceren en leggen van topkwaliteit teakdekken en andere teak gerelateerde producten. Pre-Deck heeft met zijn jaren ervaring en vele afgewerkte vierkante meters teakdek de knowhow in huis voor het perfecte teakdek. Om die reden doen steeds meer bekende werven een beroep op ons.

Wij produceren onze dekken in onze werkplaats in Elburg op het Jachtcenter. Deze worden dan op locatie gemonteerd. Mocht het nodig zijn dan hebben wij de mogelijkheid om schepen tot 100 ton met een maximale lengte van 30 meter in onze werkplaats te zetten en de werkzaamheden hier compleet uit te voeren.

Pre-Deck is ontstaan vanuit Loedeman Jachtbouw. Vanuit deze tijd stamt ook de relatie met Worldwood. De grote voorraad hout, de kennis en betrouwbaarheid zorgen voor een goede basis voor de inkoop van het teakhout. De mensen bij Worldwood weten welke kwaliteit onze klanten van ons verwachten zodat zij hier ook de juiste partijen voor weten te selecteren. Ook worden wij in de gelegenheid gesteld om bij Worldwood het hout dat wij nodig hebben te selecteren.