Timmerfabriek Visser

Home/Klantverhalen/Timmerfabriek Visser

Timmerfabriek Visser

Elke maand gaat Worldwood in gesprek met een relatie, deze maand met Timmerfabriek Visser.

\r\n

\r\n\r\nTimmerfabriek Visser is sinds 1932 gevestigd in de Zaanstreek en een echte timmerfabriek, hier wordt alles gemaakt als het maar van hout is. Speciaal timmerwerk met aandacht vervaardigen als bijvoorbeeld restauratiewerk vormt al jaren de rode draad in ons bedrijf, rond of extra groot is voor ons de uitdaging. Langzamerhand ontwikkelde zich een uniek werkconcept, daarin staan we altijd open voor de wensen en ideeën, zowel van de architect en de aannemer als van de opdrachtgever. Hierdoor krijgen wij veel werk aangedragen en weten we steeds, door de aanpassing van onze technieken op de werksituatie, een goed product af te leveren.\r\n\r\nWij hebben speciale aandacht voor timmerwerk van kozijnen, ramen, deuren, trappen en lijstwerk.  Dat zorgt ervoor dat men altijd een beroep kan doen op onze, door jarenlange ervaring, opgebouwde vakkennis. We bedienen als eerder genoemd de aannemerij, maar hebben ook de houthandel als klant waarvoor wij vlakken, strijken, vierzijdig schaven en profileren tot 310mm breed en 160mm hoog. Dit loonschaafwerk doen wij graag en met de nodige aandacht, Worldwood is een gewaardeerde klant waar wij graag mee samenwerken.\r\n\r\nBij het verwerken van teak als kostbare grondstof is de maatvoering een belangrijk onderdeel, maar zeker ook de kijk op uitstraling erg belangrijk. Voor Worldwood hebben we mogen werken aan mooie en grote orders. Onze prettige samenwerking met Worldwood komt voor uit de  goede en duidelijke instructies van de medewerkers van Worldwood. De kwaliteit wordt geborgd door heldere afspraken gaan door de hele keten van manager tot  vrachtwagenchauffeur.\r\n\r\nDoor de eeuwen heen is er in lijstwerk en profielen een enorme variëteit ontstaan en  spelen een belangrijke rol bij de afwerking en de uitstraling van een pand. Wij kunnen elk profiel slaan, de gedegen kennis bij Timmerfabriek Visser van materiaal, mogelijkheden, gewenste vormen en hun betekenis, garanderen een verantwoorde en hoogwaardige toepassing van de juiste profielen. Ook voor de teakdekdelen met en zonder groeven of sponningen, bijzondere architraven, gootlijsten, neuslijsten, kolommen balustrades en balkonhekken.\r\n\r\n