Houthandel de Poel

Home/Klantverhalen/Houthandel de Poel

Houthandel de Poel

Elke maand gaat Worldwood in gesprek met een relatie, deze maand met Houthandel de Poel.
Wij zijn een regionaal gerichte groothandel in hout en plaatmateriaal. Toen wij in oktober 2009 voor ons zelf begonnen, hebben we bewust gekozen om naast het leveren aan de bouw, ons met name ook te specialiseren in de jachtbouw.We leveren aan de kleine aannemerij, en veel z.z.p.–ers. Ook particulieren kunnen zijn bij ons van harte welkom. Onze kracht is dat we, door de omvang van ons bedrijf, flexibel en zeer klantgericht kunnen zijn. De klant weet bij ons waar men aan toe is. Korte lijnen en een lage drempel. Persoonlijke benadering. Een kopje koffie met de klant, tussen de werkzaamheden door, is bij ons geen uitzondering.
Wij kunnen snel op de vraag reageren. Met onze eigen werkplaats, sinds kort uitgebreid met een freesmachine, kunnen wij aan alle wensen voldoen. Ook hebben we sinds begin 2011 met de aankoop van de nieuw gebouwde loods meer ruimte gekregen, waardoor we ons brede assortiment nog meer konden optimaliseren.  Zo hebben we  voldoende Teak, Mahonie en Eiken op voorraad. Verder hebben we onze eigen bestelauto, waarmee we dagelijks in de hele Zuidwesthoek van Friesland, altijd franko, onze klanten kunnen beleveren.
Vanaf onze start is Worldwood, bij ons reeds bekend, voor ons een betrouwbare leverancier gebleken. Zij hebben met ons meegedacht en zich flexibel opgesteld. Bovendien staat kwaliteit bij Worldwood hoog in het vaandel. Voor ons is dit heel belangrijk, want onze klanten verwachten kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wilt u meer weten over ons bedrijf ? Kijk gerust op http://www.houthandeldepoel.nl/