Fibonacci Floors

Home/Klantverhalen/Fibonacci Floors

Fibonacci Floors

Elke maand gaat Worldwood in gesprek met een relatie, deze maand met Fibonacci Floors.
Fibonacci Floors staat bekend om zijn vernieuwende insteek op vloerdesign. We laten ons niet beperken door “ogenschijnlijke” technische onmogelijkheden. Wij maken beperkingen in de uitvoering ondergeschikt aan het design. Meestal komt een designer met een ontwerp en gaat de producent vervolgens vertellen waarom dat niet gaat. Bij Fibonacci Floors zijn design en productie vervlochten.
Angolo d’oro.
Uniek patroon, in bezit van Fibonacci Floors. De eigenschappen van het element zijn geformuleerd waardoor het mogelijk is om kromming, afmeting en verhouding ten opzichte van elkaar te veranderen zonder de vakvullende eigenschappen van het figuur te verliezen. Het modelrecht op dit patroon (BBIE nr.83696-00) waarborgt exclusiviteit.
Angolo d’oro Wenge-silver.
Hout en metaal in elkaar opgesloten kan een weerbarstige combinatie zijn. Dit onderlinge spanningsveld komt mooi tot uiting in onze” Wenge-silver” variant. Speciale verlijming met flexibele fixatie en aangepaste schuurtechnieken waarbij o.a. extreme warmteontwikkeling opgevangen wordt leveren een schitterend en absoluut vernieuwend product op.

Escher- horses.
Het digitaliseren van fascinerende ontwerpen om ze vervolgens toe te passen in vloerdesign. De toplaag van de vloer is 9 mm dik waarbij de accenten in de vloer met speciale technieken door de hele dikte van de vloer heen lopen zodat ook de uitstraling na vele schuurbeurten behouden blijft.

Fibonacci Floors stelt de hoogste eisen aan hun materialen, maar hecht vooral waarde aan zielsverwantschap met leveranciers wat betreft de constante drive naar perfectie en de passie voor hout.