Evert Peelen Yachtservices

Home/Klantverhalen/Evert Peelen Yachtservices

Evert Peelen Yachtservices

Iedere maand gaat Worldwood met een klant in gesprek. Deze maand is dat Evert Peelen Yachtservices in Hellevoetsluis. Zij houden zich bezig met yachtdelivery’s, repareren, onderhouden, verbouwen en bouwen van jachten.
Je gaat ervoor of niet. Wij doen jachtdelivery’s, repareren, onderhouden, verbouwen en bouwen jachten. Zeilsloepjes, ontwerp Evertsun 21, en een mini-transatracer, ontwerp Dudley Dix, zijn van stapel gelopen. Op dit moment staan nautische meubelen op het programma. Als er massief hout voor dit alles nodig is, kopen wij dat bij Worldwood in Bleiswijk.
Worldwood gaat namelijk, net als wij, voor kwaliteit en net als wij houden zij van een persoonlijke benadering. Samen gaan we er vierdubbel voor! Leuke bijkomstigheid is dat mijn vader, die scheepstimmerman was, ook al bij Worldwood zijn hout kocht.