CNC Werk Heerenveen

Home/Klantverhalen/CNC Werk Heerenveen

CNC Werk Heerenveen

Iedere maand gaat Worldwood in gesprek met een klant. Deze maand is dat CNCwerk in Heerenveen.
CNCwerk is in relatief korte tijd uitgegroeid tot een partner voor veel bedrijven in het realiseren van complexe oplossingen. We denken daarbij graag met de klant mee, om gezamenlijk tot mooie producten te komen. Naast CNC-plaatbewerkingen is er een toenemende vraag na complete pakketten waarbij ook massief hout gevraagd wordt, met name in de luxe scheepsinterieurouw. We leveren dan ook de klant specifieke lijstpakketten en bochten.
We hebben veelseisende klanten die hoge eisen stellen aan moeilijke houtsoorten en hebben Worldwood daarin als uitstekende partner gevonden. Ze denken mee om gezamenlijk tot een mooie oplossing te komen tegen scherpe prijzen. Door deze intensieve samenwerking zijn we in staat de hoeveelheden en constante kwaliteit te leveren waar onze klanten om vragen.